Ja som a Festa Major a Santa Coloma!

D’aquí un parell de dies arriba la Festa Major de Santa Coloma de Gramenet, la festa de tots els colomencs. I també la dels Castells a la nostra ciutat.

Els Castellers de Santa Coloma tenim quatre dates ben marcades al calendari:

La del nostre Aniversari, on celebrem que any rere any continuem tocant el cel (i l’any que ve en serán 30!); la Trobada de l’Avi Porta, on fem un homenatge a la figura del nostre fundador (i l’any que ve en serán 29!); la Trobada de la Tardor, on ens acomiadem fins la temporada vinent de la nostre plaça i de la nostre gent. I, com no, la Trobada de Festa Major.

Aquesta última és probablement la trobada per execel·lència, doncs és on més gent reunim a plaça i on més a prop de la nostra gent ens sentim. A més, coincideix amb una època de l’any on ja tenim tots els deures fets i on més en forma ens trobem.

Aquest any, a més, comptem amb la presència de quatre colles! Quatre raons més per venir a gaudir dels castells. Ens acompanyaràn els Castellers de Castelldefels, colla gairebé agermanada per les moltes trobades conjuntes amb la nostra, amb Castellers de Mollet i amb Laietans de Gramenet, la nova colla de la ciutat.

Aquí us deixem el calendari d’actuacions d’aquesta Festa Major:

  • Divendres 5 de Setembre a les 19:30h: Seguici d’Inici a Mossen Jaume Gordi (davant de l’Esglèsia Major).
  • Dissabte 6 a les 18:30h: Actuació a la Fira d’Entitats a Can Zam.
  • Dissabte 6 a les 21:30h: Pilars simultanis amb Laietans per marcar l’inici del Correfoc, amb les torxes dels Diables, al Passeig Llorenç Serra (davant de la Plaça de la Vila).
  • Diumenge 7 a les 12:00h del mitgdia: Trobada Castellera a la Plaça de la Vila (i sí, és amb Majúscules!).

Nosaltres i ells ho donarem tot, i tú?

3d6 castellers santa coloma