Festa Major de Santa Coloma de Gramanet

Magnífic cap de setmana de Festa Major a Santa Coloma. Vam poder respirar la nostra ciutat i gaudirla com només en aquestes dates ho podem fer.

Divendres vàrem donar el tret de sortida (després dels que van fer els amics Trabucaires) al Seguici d’Inici amb quatre pilars. Els dos primers, durant el recorregut i, els dos últims, a la Plaça de la Vila, on vam donar la sorpresa aixecant un Pilar de 4 per sota i un Pilar de 3 exclusivament de canalla.

pilar de 4 castellers santa coloma

Dissabte ens tocava actuar primer a la Fira d’entitats, on vàrem fer un Pilar de 4 d’entrada, un 3 de 5 net, un 4 de 5 net, un 3 de 5 amb l’agulla net , una prova d’aquest últim amb pinya fins a dosos i un Pilar de 4 de sortida. Desprès vam marxar cap a la Plaça de la Vila per fer un altre preciós Pilar de 4 aixecat per sota, junt amb els Laietans de Gramenet (que van fer un Pilar de 4) en honor als 25 anys de la colla de Draconaires.

I diumenge el plat fort, amb una espectacular trobada amb els Castellers de Castelldefels, Castellers de Mollet, Laietans de Gramenet i nosaltres mateixos. Vàrem començar amb un emotiu Pilar de 4 aixecat per sota de dol, en honor a José Díaz (José Padre), mort en accident de treball uns dies abans. Vam continuar amb un 3 de 6, un 4 de 6, un intent descarregat del 3 de 6 amb l’agulla i un intent a la ronda de repetició del 3 de 6 que va fer llenya.

Tot i aquest últim sotrac, el resum és positiu i esperançador. I vàrem demostrar, una vegada més, que tenim els castells de 6, que el que més ens agrada és fer castells i que ens agrada molt fer-los i regalar-los a la nostra ciutat.

Pit i amunt!