El «sis» ja és aquí!

Cap de setmana pletóric pels Castellers de Santa Coloma, començant per l’assaig general de divendres, seguit per la Trobada de l’Avi Porta de dissabte i finalitzant amb la Trobada a Castelldefels de diumenge.
I sí, ja tornem a tenir el sis!

Espectacular i molt emocionant trobada la de dissabte, on vam tornar a descarregar castells de sis, concretament el 3d6 i el 4d6, a més d’un pilar de 4 aixecat per sota i dos pilars de 4, el d’entrada i el de comiat.

I, amb l’esgotament de la mateixa trobada i de l’explosió d’adrenalina, diumenge vam anar a Castelldefels per tornar a probar el sis. Després de dos intents a primera ronda i d’un pilar aixecat per sota a la segona, a la tercera vam poder descarregar altre vegada el 3d6, en una trobada marcada per la calor, el seny i el cansament.

Cal donar les gràcies a totes les colles que ens van acompanyar i ajudar a les pinyes en ambdues trobades: Castellers de Sant Feliu, Colla Jove de l’Hospitalet i Castellers de Viladecans a l’Avi Porta; Castellers de Rubí, Vailets de l’Empordà, els Encatats de Begues i els amfitrions, Castellers de Castelledefels.

A continuació us deixem un vídeo resum de la Trobada de l’Avi Porta. Recordeu que a la nostra galeria podeu trobar un ampli resum fotogràfic de totes dues trobades, clicant a la pestanyeta de Temporada 2014.

Pit i Amunt!